Jag tror ni känner igen känslan…

Inlägg postat 09/01/2017

Om jag inte missminner mig var det Erik Axel Karlfeldt som skrev “Intet är som väntanstider”. Det är där jag befinner mig nu. Fast översatt till vår kära knivvärld då! Jag väntar, inte bara på bättre tider utan på små lådor. På paket från när och fjärran. Till exempel ett litet från Frankrike. Men mest ett större här från Knivshop. Det skall inte färdas så långt men ibland är leverantörernas vägar om inte outgrundliga så åtminstone omständliga. Men ibland blir man positivt överraskad. Plötsligt händer det som de säger i reklamen. Även Postnord kan hitta en blind höna som det borde heta.

Så här kan det till exempel se ut...

Så här kan det till exempel se ut…

Även om jag väl känner till innehållet är jag ytterst nyfiken. Jag har inte hanterat eller ens hållit i de aktuella knivarna tidigare och det är tre knivar jag verkligen ser fram emot att få pröva. Minst två misstänker jag att jag vill behålla. Men den som lever får se. Det handlar om tre olika märken. En är gammal i gården, en halvny och en nästan splitter ny på marknaden. Mer säger jag inte.

Det blir naturligtvis utförliga presentationer i såväl text som bild senare här på VASST.

/ John

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *