Keramiska knivar
När Kyocera började producera knivar i keramik under 80-talet var många skeptiska. Det har alltid varit en viktig del i den japanska knivtraditionen att k...
-
Kyocera Skal- & grönsakskniv 11 svart
849 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk universalkniv 13 cm
895 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Skalkniv 7,5 cm
529 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Skal- & grönsakskniv 11 cm
539 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Santoku/Kockkniv 16 cm
1.159 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Santoku/Kockkniv 14 cm
799 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Kockkniv 18 cm vit
1.299 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Kockkniv 17 cm Trähandtag
1.095 kr Köp produkt -
Kyocera Keramisk Grönsakskniv 13 cm
679 kr Köp produkt -
Kyocera Grönsakshack 15 cm svart
1.499 kr Köp produkt -
Kyocera Delux Kockkniv 14 cm svart
2.279 kr Köp produkt -
Kyocera Delux Grönsakshack 16 cm svart
2.599 kr Köp produkt
När Kyocera började producera knivar i keramik under 80-talet var många skeptiska. Det har alltid varit en viktig del i den japanska knivtraditionen att kniven ska tillverkas i stål och att det ska vara hårt. Men efter tvivel från marknaden lyckades keramikknivarna ändå ta sin välförtjänta plats. Keramikknivarnas blad är hårdare än stål, kan slipas vassare och behåller sin vasshet längre. Köp en keramisk kniv och slipp tänka på att slipa upp den. Dessa knivar fungerar utmärkt till matlagning, men undvik att skära i ben eller i frysta råvaror! En bra kniv i keramik håller sig vass upp till 6 månader beroende på hur mycket du använder den!