Gyoto
Gyotokniven klassas som den japanska versionen av den västerländska kockkniven. Den är multifunktionell och kan användas med en mängd olika skärteknike...
-
Satake Houcho Gyoto/Köttkniv 17 cm
495 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Revolution Gyuto 21 cm
3.499 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Revolution Gyuto 21 cm
3.499 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Modern Molybdenum Gyuto 24 cm
1.599 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Modern Molybdenum Gyuto 21 cm
1.399 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Flame Damascus Gyuto
2.999 kr Köp produkt -
Mcusta/Zanmai Classic Damascus Gyoto 24 cm Corian
2.599 kr Köp produkt
Gyotokniven klassas som den japanska versionen av den västerländska kockkniven. Den är multifunktionell och kan användas med en mängd olika skärtekniker och är mest lämpad för kött, fisk och grönsaker. Gyotokniven har en spetsig bladspets som särskilt är bra för precisionssnitt. Hälen på kniven är relativt platt vilket gör den perfekt för klipphackning vilket är en skärteknik som används där man man skär, hackar eller maler ner maten genom att vagga knivseggen från knivbladets spets till dess häl. Gytokniven är relativt tunn och lätt där balanspunkten är lite längre fram mot spetsen. Detta gör att den känns extremt smidig och exakt i sin användning.