Gyoto

Gyotokniven klassas som den japanska versionen av den västerländska kockkniven. Den är multifunktionell och kan användas med en mängd olika skärteknike...

Till produkternaLäs mer
Filtrera Visar alla 7 resultat
Användningsområde
Varumärken
Prisintervall

Gyotokniven klassas som den japanska versionen av den västerländska kockkniven. Den är multifunktionell och kan användas med en mängd olika skärtekniker och är mest lämpad för kött, fisk och grönsaker. Gyotokniven har en spetsig bladspets som särskilt är bra för precisionssnitt. Hälen på kniven är relativt platt vilket gör den perfekt för klipphackning vilket är en skärteknik som används där man man skär, hackar eller maler ner maten genom att vagga knivseggen från knivbladets spets till dess häl. Gytokniven är relativt tunn och lätt där balanspunkten är lite längre fram mot spetsen. Detta gör att den känns extremt smidig och exakt i sin användning.