Min Holy Grail

Inlägg postat 11/12/2015

Ett vanligt uttryck för att beskriva sin ultimata dröm brukar vara “holy grail”. Ibland finns kanske till och med flera objekt som känns ouppnåeliga och som man känner att man skulle ge en arm och ett ben för. Oftast brukar ekonomin sätta stop för möjligheten att komma över sin holy grail men ibland styr tillgången. Andra gånger både och.

För mig finns många holy grails. Många av dem är svåra att få tag i på grund av att de är så populära. Men idag fick jag så äntligen möjligheten att köpa något jag trånat efter länge. Priset var högt men ända inte omöjligt så jag slog till. Nu har jag det där härliga pirret i magen, det där som betyder att du är spänd av förväntan, att du äntligen slagit till samtidigt som du känner att det kanske var lite dumt att lägga så mycket på en kniv. Men just nu är den största känslan eufori.

Vad jag har köpt är en Todd Begg Glimpse 5.5 med keramiska kullager. En riktig läckerbit. Nu hoppas jag att alla i leveranskedjan förstår hur bråttom det är och gör sitt yttersta för att jag ska få den så snart som möjligt.

Har ni några holy grails och i så fall vilka? Ni kanske redan har kommit över den ultimata kniven? Skriv i kommentarerna och berätta.

Todd Begg Glimpse 5.5 på knivshop.se

Besök Glimpse 5.5 på Todd Beggs sida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *