Jim Skelton lägger ner

Inlägg postat 01/04/2016

Efter många års knivsamlande och Youtubande meddelar knivvärldskändisen Jim Skelton att han lägger ner sitt samlande. Han säger att han tänker satsa på det som verkligen spelar roll i livet; familjen. * Han vill också be alla de som han under åren möjligtvis har förolämpat, på sin Youtube kanal, om ursäkt.

 

Uppdatering:

Jag vill be alla om ursäkt som tagit illa vid sig av denna artikel. Det var aldrig min mening att såra någon eller att få någon att må illa. Vi har alla olika toleransnivåer för skämt och jag har full förståelse för att många tycker att jag gick över gränsen här. Jag har ingen annan ursäkt än att jag fick idén, skrev och postade inom 5 minuter. Den första troliga anledningen jag kom på var just denna. Hade jag lagt 5 minuter till så hade det varit en annan fråga.

Jag kan absolut förstå att vi har olika grader av humor och tolerans. Jag själv tar till exempel illa vid min om man skämtar om handikappade eller postar bilder på ett nyligen nedlagt vilt som man använt sin nyinköpta kniv på enbart i syftet att visa att man använder kniven och hur mycket man man är.

Med det sagt ber jag återigen alla om ursäkt och lovar att tänka till igen nästa gång.